Ki vagyok?

Gresicki Tamás vagyok, hangfelvételi, MIX- és Mastering hangmérnök.

Büszkén vezetem a Gresta Mastering nevű vállalkozásomat, amely Budapest szívében található, a legendás Pannonia Stúdióban.

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezem a zenei iparban. Tanulmányaimat Belgiumban, az IAD-ben végeztem, ahol széles körű ismereteket szereztem a hangtechnikáról, valamint a stúdióban való művészekkel közös munkáról. Ezután Warner Music Hungary-nél dolgoztam, ahol rengeteg sikeres magyar és külfödi művésszel volt lehetőségem együtt dolgozni.

Referenciáimhoz kattints ide

Célom, hogy magas minőségű hangzást biztosítsak a munkáim során, és egy professzionális, barátságos környezetben dolgozhassak a művészekkel. A Gresta Mastering stúdióban kiváló technikai felszereléseket használok, hogy a lehető legjobb hangzásvilágot hozzam létre a projektekben.

Ha te is olyan hangmérnököt keresel, aki szakértelmével és szenvedélyével tökéletesíti a hanganyagokat, akkor jó helyen jársz. Számíthatsz rám a professzionális munkavégzésre és a maximális elégedettségre.

A Gresta Mastering stúdióban mindig nyitott füllel és szívvel várok minden új kihívást. Legyen szó keverésről, Masteringről vagy más hangtechnikai feladatról: Elkötelezett vagyok abban, hogy segítsek a zenei projektedet egy következő szintre emelni.

Szükség szerint véleményezem zenei projektedet, számos sikeres munkám alapján sok hasznos tanáccsal tudlak ellátni, mind a hangzás, mind a zene területén.

Ha magas minőségű hangzást és professzionális munkavégzést keresel, akkor vedd fel velem a kapcsolatot még ma! Örömmel segítek, hogy valóra váltsd zenei vízióidat.

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk és együtt dolgozhatunk a hangzásod tökéletesítésében.

Master
Mixing
Rec
PostProd